Curinesa's 9e multiculturele voetbaltoernooi/buurtfeest op donderdag 30 mei 2019

 

Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei 2019 organiseert Stichting Curinesa met de ondersteuning van Sciandri voor de 9e keer op rij een multicultureel voetbaltoernooi/Buurtfeest in speeltuin Wittenburg. Ons voetbaltoernooi is speciaal bestemd voor de jeugd van 6-15 jaar, afkomstig uit de wijken Oostelijke Eilanden, de Kadijken en de Czaar Peterbuurt.
Dit jaar valt het toernooi tijdens de Ramadan, daarom sluiten wij in samenwerking met Dock en het buurtcomité Oostelijke Eilanden deze dag af met een Ramadan maaltijd. De maaltijd staat in het teken van de verbinding en is bestemd  voor buurtbewoners en genodigden en wordt geserveerd in de Witte Boei
Binnenkort volgt hier meer informatie of neem contact op met Michel Odjo (curinesa@gmail.com).