Buurtinitiatief

Buurtinitiatief · 09. mei 2023
Curinesa's 13e Multiculturele Jeugdvoetbaltoernooi/Buurtfeest
Het is bijna zover, Curinesa's 13e Multiculturele Jeugdvoetbaltoernooi/Buurtfeest.
Buurtinitiatief · 02. mei 2023
Curinesa winnaar  Richter Roegholtprijs 2023
Yes! Curinesa is de winnaar! Wij hebben gisteren, 1 mei 2023, de Richter Roegholtprijs 2023 in ontvangst mogen nemen. We zijn zeer trots en blij met de waardering die onze stichting heeft gekregen. We willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken. Binnenkort meer foto's en een uitgebreid verslag van deze bijzondere uitreiking.
Buurtinitiatief · 10. oktober 2022
Maatje voor de Gezelligheid
Op maandag 10 oktober 2022 , is ons project 'Maatje voor de Gezelligheid' van Stichting Curinesa officieel van start gegaan. Wij hebben dit gevierd met een overheerlijke maaltijd in de buurtkamer van BOB Helpt. Wij wensen alle Maatjes veel succes💫
Buurtinitiatief · 21. september 2021
Hoera, wij hebben gewonnen!!!
Beste buurtbewoners, Het bestuur van stichting Curinesa wil u het goede nieuws vertellen. Ons project ‘ Maatje tegen Eenzaamheid ‘ is een van de winnende projecten van Centrum Begroot.
Buurtinitiatief · 19. september 2021
Burendag op de Oostelijke Eilanden
Op zondag 26 september organiseert het Buurtcomité Oostelijke Eilanden vanuit De Witte Boei en het Marie Altenaarplein een Burendag voor jong en oud.
Buurtinitiatief · 21. augustus 2021
Maatje tegen Eenzaamheid
Stem op 'Maatje tegen Eenzaamheid' bij Centrum Begroot.
Buurtinitiatief · 15. augustus 2021
Maatje tegen Eenzaamheid
'Maatje tegen eenzaamheid' Stichting Curinesa wil buurtbewoners helpen, die zich eenzaam voelen. Dit wil de stichting doen door voor deze doelgroep diverse activiteiten te organiseren in de buurt.
Buurtinitiatief · 11. augustus 2021
Centrum Begroot
Tot 9 september 2021 kan je stemmen op: Maatje tegen Eenzaamheid
Buurtinitiatief · 11. augustus 2021
Centrum Begroot
Beste bewoners van Amsterdam Centrum. Stemmen op: Maatje tegen Eenzaamheid
Buurtinitiatief · 26. mei 2021
Vrijwilligers
Curinesa is op zoek naar vrijwilligers om onze jaarlijkse evenementen te ondersteunen. Het gaat o.a. om: het Multiculturele Jeugdvoetbaltoernooi, de Burendag, het kerstpakketten project. Wat kunnen de vrijwilligers doen: Horeca werkzaamheden: broodjes maken, maaltijden bereiden, serveren. Multimedia: fotograferen, video opname maken, website onderhouden Administratief: verslagen schrijven, notulen Sport/spel: coachen bij de wedstrijden, begeleiden knutselworkshop Technisch: podium...

Meer weergeven