Buurtinitiatief

Buurtinitiatief · 02. januari 2024
Maatje voor de Gezelligheid deel 2
Met veel enthousiasme is het bestuur van Stichting Curinesa samen met de Maatjes en de deelnemers begonnen aan Maatje voor de Gezelligheid deel 2
Buurtinitiatief · 02. januari 2024
Maatje voor de Gezelligheid
Het project: Maatje voor de Gezelligheid. Hier een impressie van een van onze maatjes
Buurtinitiatief · 24. december 2023
Kerstdiner
Een kerstdiner speciaal voor alle mensen die betrokken zijn bij ons " Maatje voor de Gezelligheid project "
Buurtinitiatief · 25. november 2023
Kindermarkt op Green Friday
Het Scheepvaartmuseum organiseerde in samenwerking met Stichting Curinesa op vrijdag 24 november een gezellige kindermarkt op het plein van het museum in het kader van Green Friday.
Buurtinitiatief · 06. november 2023
Green Friday
Kindermarkt op Green Friday! Curinesa organiseert op vrijdag 24 november 2023 van 11.00 tot 16.00 uur in samenwerking met het Scheepvaartmuseum een kindermarkt met gratis speelgoed, kleding en boeken. Ook is er gratis drinken en iets lekkers.
Buurtinitiatief · 18. oktober 2023
Burendag 2023
Een heel geslaagde Burendag zondag 24 september 2023 op de Oostelijke Eilanden. Met dank aan onze partners, de sponsors, de kinderen die meegedaan hebben met de sponsorloop, de vrijwilligers en onze speciale gast Lotte Terwel.
Buurtinitiatief · 22. juli 2023
Keti koti dialoog lunchtafel
Een prachtig samenzijn: waarbij vele mooie en soms ook emotionele familieverhalen met elkaar werden gedeeld.
Buurtinitiatief · 09. juli 2023
Dialoog lunchtafel
Op initiatief Stichting Curinesa en Stichting Over de Brug werd er in samenwerking met de Stichting Keti Koti Tafel, voor het eerst op de Oostelijke Eilanden een Keti Koti Tafel georganiseerd.
Buurtinitiatief · 15. juni 2023
 Keti Koti (verbreek de ketens) dialoog lunchtafel 9 juli 2023
De Keti Koti dialoogtafel is een nieuwe traditie die speciaal ontwikkeld is om onze gedeelde koloniale en slavernijverleden en de gevolgen daarvan bespreekbaar te maken. De deelnemers wisselen met elkaar persoonlijke ervaringen, emoties en inzichten uit volgens een speciaal ontwikkelde methode. Tijdens deze dialoog wordt een drietal vragen beantwoord rondom een thema dat specifiek voor deze bijeenkomst bepaald is.

Meer weergeven