Bijdrage aan de sociale cohesie

Suikerfeest 2024
Ons jaarlijkse en traditionele Suikerfeest op de Oostelijke Eilanden.
BcOE organiseert Iftar
Afgelopen zondag 24 maart 2024 organiseerde BcOE in samenwerking met het Scheepvaartmuseum, Dock en Stichting Curinesa een grootse Iftar. De Iftar vond voor het eerst plaats op het Open Plein van het Scheepvaartmuseum en werd bezocht door ruim 240 mensen, die grotendeels uit de wijk Oostelijke Eilanden afkomstig waren.
internationale vrouwendag
'Eén wereld, duizend vrouwen'.
Bijdrage aan de sociale cohesie · 29. februari 2024
Evaluatiebijeenkomst
Op 16 februari 2024 vond een evaluatiebijeenkomst plaats van het succesvolle 1e project met alle nieuwe en oude Maatjes, die zich als vrijwilliger inzetten bij Curinesa.
Bijdrage aan de sociale cohesie · 03. januari 2024
Nieuwjaarsgroet
Een gelukkig, gezond en liefdevol 2024.
Bijdrage aan de sociale cohesie · 27. december 2023
Curinesa's 4e Kerstpakketten actie
Curinesa's Kerstpakketten actie. We kunnen terugkijken op een geslaagde 4e editie en kijken uit naar het volgende jaar waarin ons vijf jarig jubileum plaatsvindt.
Bijdrage aan de sociale cohesie · 26. december 2023
Kerstpakketten actie
Dankzij de ondersteuning van organisaties op het Marineterrein en overige sponsors, heeft Stichting Curinesa dit jaar voor de 4e keer 60 kerstpakketten uitgedeeld aan vooraf geselecteerde buurtbewoners van Centrum-Oost.
Bijdrage aan de sociale cohesie · 06. september 2023
Uitslagen Centrum Begroot 2023
Feest🎉 Curinesa is een van de winnaars van Centrum Begroot 2023.
Stichting Curinesa is genomineerd voor de Richter Roegholtprijs 2023
Stichting Curinesa is genomineerd voor de Richter Roegholtprijs 2023. De Richter Roegholtprijs wordt toegekend aan personen of organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan de sociale cohesie van de stad Amsterdam. Het volgende is over ons gezegd: in een steeds meer gefragmenteerde en gepolariseerde samenleving is Curinesa een baken van licht. Het brengt oud en jong, verschillende culturen, binnen en buiten de buurt bij elkaar. Wij zijn zeer vereerd! Op 1 mei is de uitreiking.