· 

Uitstapje

Wederom heeft er een uitstapje plaatsgevonden inzake ons project Maatje voor de Gezelligheid. Hieronder het verslag van een van onze vrijwilliger.
Op 16 november ging ik, Merle met Tjwan naar het Tropenmuseum.
Hij is in Indonesië geboren; We gingen op zoek naar voorwerpen en objecten die hem aan die tijd deden denken. Zoveel gezien: van het Chinese kommetje maakte ik van bovenaf een foto omdat dat veel te hoog was opgesteld.
Vanuit een rolstoel niet te zien. Het valt me op hoe toegankelijk musea zijn, een scoot mobiel mag gewoon binnen gestald worden, een rolstoel kun je reserveren.
Als begeleider heb je gratis toegang en iedereen is behulpzaam. Het mooist vond Tjan de jurk gemaakt van landkaarten, hij dacht dat mij die niet zou misstaan. Ach, het is altijd gezellig om samen op stap te gaan!