· 

Curinesa's 3e kerstpakkettenactie

De voorbereidingen.

Samen genieten van een lekker stuk taart.

Buurtbewoners zijn blij en verrast!

Een bezoek en attentie voor onze trouwe sponsors.

Een pakket bezorgen bij het Buurtteam.

Stichting Curinesa heeft voor de 3e keer Curinesa’s Kerstpakkettenactie georganiseerd.
Naast onze eigen selectie, werden buurtbewoners voorgedragen door buurtorganisaties, waaronder Dock en het Buurtteam. Uiteindelijk hebben we een lijst van 50 buurtbewoners kunnen samenstellen.
De voorbereiding en de opslag van de kerstpakketten vond dit jaar plaats in de buurtkamer van BOB Helpt. Deze samenwerking wordt door ons zeer op prijs gesteld. Op donderdag 15 december 2022 vond onder genot van een kopje koffie en een lekker stukje taart van Maissa, de uitreiking van de 1e acht pakketten plaats in buurthuis Witte Boei. Hierbij aanwezig waren Danny Konings, onze gebiedsmakelaar en Lotte Terwel van het dagelijks bestuur Stadsdeel Centrum. Men was verrast en blij om een kerstpakket uit handen van Lotte te mogen ontvangen. Daarna heeft zij ons tevens vergezelt om enkele trouwe buurtondernemers te bedanken voor hun jaarlijkse sponsoring. De volgende dag zijn wij onder muzikale begeleiding van Jos en Accu Fanfare de wijk in getrokken om de overige pakketten uit te reiken. De allerlaatste pakketten hebben wij gisteren vrijdag 23 december kunnen uitreiken, waarmee een zeer geslaagde actie is afgerond. Ook dit jaar hebben we veel buurtgenoten blij kunnen maken met een beetje extra aandacht en waardering. Onze dank gaat uit naar onze sponsors: Albert Heijn, apotheek De Vogel en Czaar Peter en Stadsdeel Centrum. Ook zijn we enorm blij met Resalieke Vlieger & Ineke Kuiper voor de gedoneerde Eberhardjes koekjes. Zonder onze vrijwilligers zou deze actie echter niet zo succesvol zijn geweest, daarom danken wij Loyola, Corrie, Manon, Maikel, Rashid en Sepehr voor hun inzet.
Tot december 2023!